Les llavors del silenci

(0 valoraciones)

13,29 € 13,99 € te ahorras 0.7 € (- 5%) Compra en 1 clic ¿Cómo comprar?

Añadir muestra gratuita a mi biblioteca
Les llavors del silenci - Àlvar Caixal Mata

Sinopsis

En un petit poble del sud d'Anglaterra, la senyora Tavistock evoca amb nostàlgia un episodi tràgic del passat. Llegeix les cartes del promès de la seva tia Madeleine, en Frank, un jove estudiant de medicina, membre de les Brigades Internacionals, desaparegut al front d'Aragó la primavera del 1938.
Al mateix temps, a Barcelona, l’Alfred veu alterada la seva vida raonablement feliç a causa del suïcidi del pare, un vell amargat i solitari amb qui no es parlava des de feia anys. La troballa d’uns papers amagats a la casa familiar i un seguit de fenòmens insòlits l’impulsen a investigar les obscures llavors del silenci que durant anys ha ofegat el dia a dia de la seva família.
A partir de dues històries que transcorren entre els anys anteriors a l’esclat de la Guerra Civil i l’hivern del 2002, Les llavors del silenci es desplaça en un recorregut gairebé detectivesc pel passat i el present de dues famílies marcades per la guerra i reflexiona sobre la identitat, la culpa i el sentit íntim de tot allò que anem deixant enrere


Puedes leer este eBook con:
eReader con Nubico integrado
(Firmware Little)
Otros eReader con DRM
iPad/iPhone 1.0
Tablet/Smartphone Android 1.0
PC/Mac con ADE

Obtén más información sobre cómo leer este eBook en los distintos dispositivos »

Detalles del libro

  • ISBN 9788429772050
  • Fecha publicación
  • Editorial EDICIONS 62
  • Idioma Catalán
  • Número de páginas 147
  • Tamaño del archivo 361.47 KB
  • Formato del archivo epub
  • Géneros Literatura


Àlvar Caixal Mata

Àlvar Caixal Mata (Barcelona, 1960) és llicenciat en Prehistòria i Història Antiga per la Universitat de Barcelona i treballa com a arqueòleg al Servei de Patrimoni Arqui­tectònic Local de la Diputació de Barcelona. Ha dirigit nombroses excavacions arqueològiques en poblats ibèrics, vil·les romanes i edificis civils, militars i religiosos de diferents èpoques. Ha publicat articles i estudis monogràfics relacionats amb el patrimoni arquitectònic, l’arqueologia i la restauració monumental. Escriptor per vocació, ha participat activament en obres col·lectives vinculades a la comarca del Matarranya i la Franja de Ponent. Aquest és el cas del recull de relats L'arbreda ebrenca (2010), del llibre de narracions El tren de la Val de Zafán (2011) i de l'antologia poètica Poesia de frontera (2011). Les llavors del silenci, Premi BBVA Sant Joan 2013, és la seva primera novel·la.


x

Lee este ebook con:

eReader con Nubico integrado

eReaders BQ Cervantes Touch y BQ Cervantes Touch Light: si tienes uno de estos modelos, los cuales ya llevan Nubico integrado, podrás leer en tu dispositivo con sólo sincronizar tu biblioteca, sin necesidad de transferir ningún archivo. Más información »

iPad / iPhone

Si tienes un iPad o iPhone con sistema operativo iOS 7.1 o superior, podrás leer en tu dispositivo instalando nuestra app gratuita de lectura Nubico versión 1.0 o posterior. Una vez instalada, tan sólo tendrás que sincronizar tu biblioteca, sin necesidad de transferir ningún archivo.

Más información » Descargar app de lectura del App Store »

Tablet/Smartphone Android

Si tienes una tablet o smartphone con sistema operativo Android 4.0.3 o superior, podrás leer en tu dispositivo instalando nuestra app gratuita de lectura versión 1.0 o posterior. Una vez instalada, tan sólo tendrás que sincronizar tu biblioteca, sin necesidad de transferir ningún archivo.

Más información » Descargar app de lectura de Google Play »

PC/Mac

Podrás leer tus eBooks desde el propio navegador, utilizando el visor online accesible desde tu biblioteca.

Más información »